lørdag 8. september 2012

Mitt FødselsHoroskop! :) - Dette er meg!

Sun sign - Sagittarius
Ascendant - Libra

Moon sign - Sagittarius

De tre viktigste elementene i din fødsel horoskop er ditt soltegn, din Ascendant og månetegn.
Du har sannsynligvis allerede vet ditt soltegn (opprinnelig kalt ditt stjernetegn). Ditt soltegn representerer din identitet, ditt potensial, ditt ego og alt som gjør deg så unik. Din retning i livet, stasjonen og vitalitet.
Ascendant er skiltet stiger på horisonten på din tid for fødsel. Den beskriver den offentlige persona, ansiktet du viser til verden, hvordan du kommuniserer med dine omgivelser. Bildet du viser til fremmede kan skjule den egentlige soltegn karakter. Ascendant representerer også din helse og utseende.
Din månetegn gjenspeiler den indre deg. Din intuisjon. Moren. Symbolet på feminin energi i solsystemet. Den beskriver dine emosjonelle reaksjoner på situasjoner, hvordan dine følelser strømme gjennom deg, motiverende og overbevisende deg ... eller begrense deg og holder deg tilbake.



Astrologi Reading for Søderlind Svendsen Benedicte

Solen representerer vitalitet, en følelse av individualitet og ytre-skinner kreativ energi.

Sol i Skytten

Hun er god, idealistisk, entusiastisk og varmhjertet. Hun er selvstendig, har en smak for reise og frihet. Hun er pre-disponert for en profesjonell karriere.

Svakheter: Hun er for eventyrlystne og etterlater ting til tilfeldighetene: tar risikoer som skaper problemer: Hun er opprørsk og har en leken ånd.

Skytten ascendant Libra

Sol i II

Financial ambisjoner. Lukrativ jobb, tilfredsstiller hun behov, som er betydelig. Flytter penger om mye og noen ganger bruker uvørent.

25 Trine Sun - Midheaven

Hun vet hva hun vil profesjonelt nivå, er klar over hennes mål og gjør alt for å oppnå dem, vil hun gjennomføre planer til siste slutt. Hun har en god jobb, så vel som et godt omdømme.

Månen representerer en reaksjon, bevisstløs pre-målet, og selvbilde.


Moon i Skytten

Liker å kaste seg ut i det ukjente og inn eventyr: hun er smidig, tøff og entusiastisk. Tiltrukket til lange reiser, for å oppdage det ukjente.

Svakheter: tar stor risiko i å kaste seg ut i det ukjente og inn eventyr. Dristig, modig og opprørsk. Stand til å bo på ett sted, er alltid klar til å risikere alt for å oppnå sine mål.

Moon i III

Svært fantasifull, men har problemer med å konsentrere seg. Hun fantaserer noen ganger. Viktige studier, bevegelser rundt mye og reiser ofte.

67 Konjunksjon Moon - Mercury

Hun har god dømmekraft, en god hukommelse. Hun er intelligent, fantasifull, livlig og utvikler gjennom hele livet. Hun snakker lett. Hun har en evne til å lære fremmedspråk.

160 Konjunksjon Moon - Uranus

Hun er fantasifull og har månens intuisjon suppleres av Uranus 'uavhengighet og originalitet. Hennes liv er ut-av-det-vanlige, med mange endringer og stor kunnskap om verden ikke gjennom å lese, men gjennom personlig erfaring. Hun liker de fenomenale, nye ting. Hun oppfører instinktivt, men heldigvis har en god sjette sans. Hun liker å være omgitt av originale mennesker, kunstnere.

Kvikksølv representerer kommunikasjon, kartesisk og logisk ånd.

Kvikksølv i Skytten

Demokrat, filosof, tolerant, respekt for lover. Liker utenlandsreiser. Mener at alt lærer deg noe.

Svakheter: Free Spirit, som liker eventyr og vil hoppe inn i farlige og risikable saker.

 Kvikksølv i II.

Intelligens rettet mot måter å tjene penger, bli rik. Alle metoder er gode, noen ganger hun er på grensen av ærlighet, med en tendens til å være uredelig.

36
Sekstil Mercury - Ascendant

Hun er intelligent, med raske og livlige reflekser. Hun er opptatt av hennes krets, liker å utveksle ideer med sine venner, men også med fremmede. Av en åpen natur, går hun ut til andre.

Venus representerer en interesse for følelser og verdier, utveksling og deling med andre.

Venus i Steinbukken

Forelskelser er oppriktig. Hun er i utgangspunktet tiltrukket av de med problemer, noe som kompliserer livet fordi hun tar på disse folks problemer. Hennes følelser er dype, stabil, solid, klar. Hun er ikke veldig ekspansiv og kan være melankolsk.

Svakheter: hun har en tendens til å holde tilbake følelser, er hun også reservert og er redd for å bli skuffet i kjærlighet.

Venus i III

Liker alt som er vakkert, liker decorum. Fremragende intelligens. Hun jobber i en handel knyttet til skjønnhet, mote. Tallrike utvalgte venner.

-52 Square Venus - Ascendant

Hun går til overmål i hennes gleder, vanker tvilsomt selskap. Hun mangler god smak. Hun er veldig ødeland, men sprer hennes penger rundt hennes krets. Hennes venner er mer egeninteresse enn oppriktige.

Mars representerer ønsket om action og fysisk energi.
Mars i Skorpionen
:
Aggressivitet kan føre til en kamp mot samfunnet, familien, urettferdighet generelt, og kan noen ganger være svært voldelig.
Hun kan være leder for en organisasjon eller en forening, men aggressivitet kan være rettet mot selvødeleggelse hvis den ikke har en stikkontakt. Sistnevnte er på ingen måte sikkert, som det er vanskelig å inneholde uten snapping.Svakheter: lidenskap, raseri, fanatisme, krangel
.
Mars i II: Hun påtar seg dristige og farlige bedrifter. Hun har massevis av tiltak. Hun jobber hardt for pengene hennes, som hun tjener mye. Hun er et ødeland, kommer penger og går. Hun er alltid klar til å starte fra scratch i tilfelle et tilbakeslag. Stor vilje og entusiasme.
535 Konjunksjon Mars - Pluto
: Hun er ambisiøs, har en stor arbeidskapasitet, har selvtillit og går til enden av hennes planer.Jupiter representerer ekspansjon og nåde.
Jupiter i Krepsen

Fredelig, rolig natur.
Frodig fantasi. Liker hjemme liv og materielle komfort. En god kokk, fordi hun er relativt grådig og tar glede i å trylle fram små ting som er bra å spise.Svakhet: Hun liker å spise for mye, liker eget hjem og komfort for mye og har en tendens til å være et bo-at-home, gå ut uten glede fordi hjemme er alltid best.Jupiter i IX : Dypt intelligent, hun er tolerant og oppriktige. Profesjonell suksess kan skje i utlandet eller i forbindelse med utlandet. Faraway seilaser er lønnsomme.-242 Opposisjon Jupiter - Saturn
Hun er likegyldig til hva som foregår rundt henne, er mistenksom og alltid misfornøyd.
Hun er lett irritert
.
-85 Opposisjon Jupiter - Uranus: Hun er også uavhengig og hennes frihet er alle viktige. Hun mangler diplomati, og hennes ekstravaganse er sjokkerende. Hun liker verbale slag og espouses ekstremistiske ideer for å sjokkere hennes følgesvenner. Hun har en rekke interne spenninger.
-148 Opposisjon Jupiter - Neptun
:
Hun er lett påvirket.
Hun er en drømmer, som lar seg forføre av fine ord, som ikke alltid er oppriktige. Hun ser ikke ondskap og er ofte lurt av mennesker.
17 Trine Jupiter - Pluto
: Hun liker å lede, er intelligent og er arrangør av den første bestillingen.Saturn representerer sammentrekning og innsats.
Saturn i Steinbukken
: Hun er samvittighetsfull, ærlig, korrekt, verdig og respektabel.
Svakheter: melankolske, sullenness, skuffelse og bitterhet.
Saturn i III Hennes studier vil være begrenset. Hun er alvorlig, diskret. Hun tar på mentale oppgaver som krever tid og konsentrasjon. Hun reiser litt, selv om hun liker det. Hun har få venner, som er imidlertid svært nær.

79 Konjunksjon Saturn - Uranus

Hun vet hvordan å være på toppen av situasjonen. Hun holder ut, bestemmes men geniale og originale. Hun er veldig praktisk. Hun fortsetter langsomt, men er alltid bundet til å oppnå sine mål i slutten.

320 Konjunksjon Saturn - Neptun

Hennes planene blir realisert i en metodisk måte, arbeider hun hardt for å oppnå suksess.

Uranus representerer individets frihet, egoistiske frihet.

Uranus i Steinbukken

En stor battler. Hun har så mye makt, at man tenker ingenting kan beseire henne. Hennes misjon i samfunnet, i verden betyr alt for henne.

Uranus i III

Hun er nysgjerrig og oppfinnsom. Hvis hun ikke studere i lang tid, vil hun være selvlært. Hun er intelligent, med en sterk personlighet. Hun liker ikke rutine og vil gå regelmessig på oppdrag for arbeid formål.

60 Konjunksjon Uranus - Neptun

Neptune representerer transcendental frihet, ikke-egoistiske frihet.

Neptun i Steinbukken

Hun er kresne, klok og fornuftig.

Neptun i III

Hun har mye fantasi, høye idealer. Hun er nostalgisk. Liker å studere.

Pluto representerer transformasjoner, mutasjoner og eliminering.

Pluto i Skorpionen

Great seksuell aktivitet.

Huset jeg er arealet av selvtillit identitet. Ascendant er et symbol på hvordan en opptrer i livet. Det er bildet av personligheten som ses av andre, og den holdningen at man har i livet.

Skytten ascendant Libra

Ascendant i Vekten

Hun vil aldri forlate allfarvei. Gift og ikke bor sammen med en partner, hvis hun blir involvert i politikk vil det være i et anerkjent fest og naturligvis en i kraft osv. ..

Hun er omgjengelig, diplomatisk i alt. Liker the Arts.

House II er det området av materiell sikkerhet.

House III i Skytten

Hun vil studere i lang tid, vil være erudite. Svært intelligent, en åpen og uavhengig ånd, vil ha en forbindelse med utlandet. Fertile intelligens.
House IV er det området av action og følelser
.
House IV i Aquarius:Hun vil forlate familiens hjem rimelig ung. Liker frihet, et liv som er out-of-the-vanlige, og sikkert en som ikke samsvarer med mamma og pappas.Huset V er området self-sikkerhet.Huset V i Fiskene:
Med høye følelser, hun er full av ømhet, sentimentalitet.
Ting ikke alltid går sin vei. Et møte med en person som er enten ikke gratis, for ung eller fra en annen familie eller sosial bakgrunn betyr at å leve sammen vil bli gjort i dypeste hemmelighet mens du venter på sjansen til å legalisere situasjonen rolig, uten noen problemer. Denne situasjonen vil gjøre henne melankoli. En nydelig liten familie vil resultere fra denne foreningen.House VI er det området av læring etter materiale transaksjonen.
 

House VI i Væren:
Evne til å lede, vet hvordan du skal ta opp hennes ansvar på jobben. Svakt punkt: hodepine, feber.Huset VII er det området av sosiale et intellektuelt handlingHuset VII i VærenKjærlighet-på-første-blikk, gifter uten å tenke. Vil ikke endre sine vaner, så innenlandske krangler å være forutsett.Huset VIII er området av emosjonell trygghet og sikkerhet for sjelen.
 

Huset VIII i Tyren:
L
ykkelig alderdom, naturlig død. Arv.Huset IX er området av læring som former identiteten.

Huset IX i Gemini
: Liker å studere, er åpen for noe nytt, aksepterer og anerkjenner hennes feil, utvikler alltid i positiv forstand. Liker å reise, oppdagelse, møte nye mennesker og vet hvordan man skal sette pris på dem.House X er det området av materialet handling. Midt-himmelen representerer det arbeidet en gjør i livet sitt, stedet man vil ta i verden av samfunnet. Det blir mer viktig som en blir eldreHuset X i LeoAlle lederegenskaper er det: autoritet, følelse av organisasjonen, initiativ, intelligens, men også takket være hjelp utenfra. Hun er en fighter.Huset XI er området av søk etter sosiale og intellektuelle sikkerhet
.

Huset XI i Jomfruen: Venner må ligne henne, noen har forskjellige ideer eller måter å gjøre ting på kan ikke være venner. Diskutere ideer er ikke hennes kopp te. Hennes kunnskap er resultatet av studien, men også av down-to-earth natur som karakteriserer henne.Huset XII er det området av utdanning og av følelser.
Huset XII i Libra

Ekteskap bringer ikke flaks, heder komme som hun forestilte de kan.

Ingen kommentarer: